נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 25/08/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בקערה גדולה לערבב את כל המצרכים וליצור קציצות קטנות.   להביא לרתיחה את הסיר עם המים ,להוסיף את התבלינים ולערבב עד שאין גושים. להוסיף את רסק העגבניות ולהביא לרתיחה שוב. להנמיך את האש ולהכניס בעדינות את הקציצות לבשל כשעה על אש קטנה. ולהגיש בתוספת פירה תפו״א או אורז לבן.

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe818.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון