נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 22/08/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להכניס את העצמות לסיר עם מים ולבשל ברתיחה 2 דקות לסנן ולשטוף את העצמות. לשטוף את העדשיםלהחזיר לסיר את העצמות והעדשים. להוסיף 4- ליטר מים ולבשל ברתיחה כ-45 דקות במחבט לטגן את הבצל והגזר עד הזהבה כאשר העדשים רכות להוסיף את כל המצרכים לסיר ולבשל עוד כשלוש דקות


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe812.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון