נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 20/08/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בסיר להכניס את המוחות ולכסות במים להביא לרתיחה ולבשל כדקה לסנן בזהירות מן המים ולצנן לחתוך כל מוח לשניים וכל חצי אונה שוב לשניים לטבול בביצה ובפירורי הלחם בתוספת המלח ולטגן בשמן חצי עמוק עד אשר מזהיב להניח על נייר סופג הכי טעים לאכול את המוח קר בתוספת חזרת


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe809.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון