נכתב על ידי: עואד חנאן
תאריך: 19/08/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


חותכים את העגבניות לקוביות קטנות וגם המלפפון  והבצל אותו דבר   והחסה חותכים באופן דק

והנענע חותכים דק מאד שמים את כל הירקות בקערה מוספים לימון  מלח ומערבבים טוב.

 

לוקחים את הפיתה וחותכים לקוביות בגודל בינוני  ומטגנים  בזית עמוק עד לקבלת קוביות לחם בצבע זהוב

יש אפשרות אחרת לעשות את קוביות הלחם והיא דרך התנור.

שמים את קוביות  הלחם  על הירקות   בורשים גבינה על קערת סלט הירקות

 

אני מקווה שתנסו  מאד טעים  ובתאבון


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe806.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון