נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 10/08/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


ליצור מכסה מהחלק העליון של הלחם ולרוקן את תוכנו של הלחם . להשאיר מעט בחלקו התחתון לספיגת המיצים . לסדר שכבות של קשקבל , ומעל שכבת פלפלים אדומים קלויים , לפזר מעט שום ופלפל שחור גרוס , מעל לסדר שכבה של גבינה בולגרית , ומעל את התרד , לפזר מעט שום כתוש ופלפל שחור גרוס , מעל לסדר את גבינת המוצרלה הזיתים , את יתרת השום פלפל שחור גרוס ולסגור בפלפלים הצהובים , ללחוץ מעט על כל הפירמידה , לפזר מעט שמן זית , לסגור את המכסה ולאפות בתנור על 180 מעלות למשך כ-20 דקות . להוציא מהתנור ולהניח את זה כ-5 דקות להצטנן , לפרוס משולשים כמו בעוגה , ולהגיש משולש לכל סועד בתוספת סלט חסה רענן . בתיאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe798.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון