נכתב על ידי: Ananda
תאריך: 03/03/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מבשלים את העדשים עם הכורכום והכוסברה בסיר לחץ לפי הוראות יצרן (שהמים לא עוברים את חצי הסיר) עד להתרככות העדשים. מוסיפים עגבנייה, מסננים את הנוזלים של התמרהינדי ומוסיפים רק אותם, מוסיפים גם תבלינים- מלח, פלפל, שאטה או פלפל ירוק חריף, גאראם מסאלה ומועכים (בעזרת מיקסר יד). מקשטים בכוסברה או בבצל מטוגן. הערות-  למתכונים נוספים גלשו באתר שלנו- www.ananda.co.il  

 
אודות המחבר

באננדה (אושר בהודית) יוצרים עבורכם ערבי אירוח בסגנון אתני המשלבים תרבות, מוסיקה ואוכל הודי אותנטי, המקנים לאירועים אווירה קסומה ונינוחה. חשוב לנו להתאים את האירוע לפי רצונכם וטעמכם ולכן אנו מציעים מגוון אפשרויות לערב מיוחד באווירה ייחודית- קייטרינג לאירועים, סדנאות בישול הודי, הופעות אתניות של מיטב האומנים, סדנאות מוסיקה, שיתופי פעולה עם מגישי יוגה, יוגה צחוק, מדיטציה, הרצאות על הודו ותרבותה. אנו עורכים מסיבות פרטיות ועסקיות, ימי הולדת, מסיבות רווקות, מפגשי חברה ומסיבות קוקטייל. אנחנו באננדה דואגים גם לאווירה האתנית- כל הציוד וכלי ההגשה הם אוריינטליים ומקוריים מהודו- סכו"ם, צלחות, כוסות; כלי אווירה- בדים, קטורת, מוסיקת רקע ונרות. פרטים נוספים עלינו, המלצות, תמונות, מתכונים ועוד, אתם מזומנים לגלוש באתר שלנו -  www.ananda.co.il

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe79.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון