נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 07/08/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לערבב את כל החומרים עד קבלת עיסה ואם יש צורך להוסיף מעט מים.
לאחר הכנת הבצק יש לתת לו תפיחה של חצי שעה .
לאחר מכן ברגע שהבצק תפך חותכים 6 חתיכות ויוצרים מ-3 רצועות.
קולעים צמה על תבנית ומורכים את הביצה הטרופה ולאחר מכן מפזרים את הסומום ויוצרים מה3 שנותרו עוד צמה.


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe789.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון