נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 07/08/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


קוצצים את הפטרוזיליה ואת הבצל ירוק.
חותכים לקוביות את הגבינה, ולוקחים את הביצים ומערבבים אותן (רק את הביצים) עד לקבלת מרקם אחיד.
אח"כ מוסיפים את הפטרוזיליה, בצל ירוק, הגבינה ומוסיפים אותם לביצים.
לוקחים את החמאה וממיסים במחבת, שופכים את הבלילה ולחר כמה זמן הופכים (ממש כמו חביתה רגילה..).


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe788.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון