מחממים סיר מים לפסטה לרתיחה
במחבט גדולה מחממים את החמאה ושמן הזית
מקפיצים את הבשר עד שהוא כמעט מוכן ומסננים החוצה ללא השומן שנשאר במחבט
מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה ומוסיפים את השום וגרידת הלימון
זה הזמן להכניס את הפסטה למים הרותחים
מחזירים את הבשר למחבט ומקפיצים הכל ביחד מוסיפים מלח פלפל ,החומץ ומיץ לימון מצמצמים ומתקנים טעמים
מסננים את הפסטה ומחזירים למחבט לעירבוב של דקה לספיגת טעמים
סוגרים את האש ומוסיפים את כל העשבים
מערבבים היטב ובתאבון