נכתב על ידי: אודי ל
תאריך: 07/08/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מחממים סיר מים לפסטה לרתיחה

במחבט גדולה מחממים את החמאה ושמן הזית

מקפיצים את הבשר עד שהוא כמעט מוכן ומסננים החוצה ללא השומן שנשאר במחבט

מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה ומוסיפים את השום וגרידת הלימון

זה הזמן להכניס את הפסטה למים הרותחים

מחזירים את הבשר למחבט ומקפיצים הכל ביחד מוסיפים מלח פלפל ,החומץ ומיץ לימון מצמצמים ומתקנים טעמים

מסננים את הפסטה ומחזירים למחבט לעירבוב של דקה לספיגת טעמים

סוגרים את האש ומוסיפים את כל העשבים

מערבבים היטב ובתאבון


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe781.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון