נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 31/07/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


במחבת לחמם את השמן ולטגן את הפלפל והבצל עד שקיפות , להוסיף את העגבניות והשום ולטגן כחמש דקות נוספת , להוסיף את הבשר , לטגן עד שהבשר מתפורר ומשנה צבעו לאפור , להוסיף את הקטשופ והתבלינים ולערבב . להניח בכל לחמנייה כרבע מכמות הבשר , לסגור בחלק העליון של הלחמנייה ולהנות מכל ביס  .....  זהירות - מטפטף


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe776.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון