נכתב על ידי: שרון קונפורטי אהבה במטבח TM
תאריך: 30/07/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מחממים תנור ל 160 מעלות

 

מקציפים חמאה רכה + סוכר מוסיפים ביצים וממשיכים להקציף לתערובת חלקה.

 

מוסיפים חלב, קמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה.

 

מוסיפים את ממרח אגוזי הלוז + ממרח הערמונים + שלושת סוגי האגוזים

 

ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.

 

אופים 45 דק'

 

בתבנית אינגליש קייק או בתבנית עגולה בקוטר 24

 

שבת שלום!


 
אודות המחבר

נעים מאד,

שרון קונפורטי

שפית - כותבת ומפתחת מתכונים.

מנחת סדנאות בישול אינטראקטיביות ובריאותיות.

http://www.sk-love2cook.co.il/

בוגרת 'תדמור' שנת 2005

מוטו: "אוכל צריך להיראות יפה ,להיות טעים, בריא ומזין והכי חשוב להיות מתובל בהמון אהבה".

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe774.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון