נכתב על ידי: אושרת מזור
תאריך: 30/07/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להשרות את הדגים כשעתים במים עם לימון

לסחוט את הדגים בעדינות

לפרוס את הדגים על מגש ולמלוח לפי הטעם משני צידי הדגים.

לקמח, לטבול בביצה ומיד לטגן עד להזהבה משני הצדדים!

 רצוי לחמם את השמן במחבת לפני שטובלים בביצה

מיד לאחר הטיגון כשהדג עוד רותח יש לפזר שמיר מיובש.

זהו זה.... בתאבון!!!

 


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe773.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון