נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 26/07/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


חותכים את הבטטות לרבעים (בטטות גדולות, חותכים לשישיות) לאורכן, מערבבים עם מרינדה שהוכנה מיתר החומרים, מסדרים בתבנית ואופים בתנור בטמפ' של 160 מעלות, עד לריכוך


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe765.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון