נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 21/07/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לקלף את תפו"א , 2 מתוכם לפרוס לפרוסות של 1 ס"מ בערך ולסדרם בתחתית התבנית .  מעל לשכבת תפו"א יש לפזר את הבצל המטוגן , מעל יש לפזר מלח ופלפל שחור , ומעליהם לפזר את הבשר הטחון ולתבל שוב , ולהוסיף את הקימל . לקחת את 3 תפו"א הנותרים ולעשות מהם פירה , לסדר מעל לשכבת הבשר את הפירה לתבל במלח ובפלפל ולצקת מעל שמן זית מעל . לאפות בתנור כ-25  דקות בחום של 180 מעלות .


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe758.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון