נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 21/07/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


במחבת לטגן את הבצל עד הזהבה ולהוסיף את הפרגיות ל-5 דקות טיגון . לאחר מכן להוסיף אליהם את הקבנוסים ולטגן עוד כ-3 דקות . להעביר את כל התערובת לכלי נפרד , להוסיף מעט שמן למחבת ולטגן את הכרוב עד מוכנות . להוסיף את התערובת בחזרה למחבת , לתבל , לערבב ולהגיש .


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe757.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון