נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 21/07/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לקערה גדולה להכניס את היוגורט , לגרד עם פומפיה גסה את המלפפונים על קליפתם ולסחוט את הנוזלים היטב  ולהוסיף את המלפפונים ליוגורט , להוסיף גם את השום והשמיר ולתבל במלח . לצקת לצלחת מרק ולבזוק מעט שמן זית וכמה טיפות טבסקו , יש להגיש לצד לחם שחור כפרי קלוי ומרוח בשן שום . בתיאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe754.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון