לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את הפרגיות לטיגון של כ-3 דקות ולהוסיף את הטחולים להמשך טיגון נוסף של 3 דקות ואח"כ להוסיף את הכבדים, להמשיך לטגן עוד כ-2 דקות לתבל לערבב ולכבות את האש, לצנן היטב את התערובת.
לרפד את התבניות האישיות בבצק העלים, לצקת מן התערובת לכל תבניות עד למילוי התבניות, לסגור את התבניות בעיגול הבצק ולחורר במרכזו חור לאדים, למרוח בביצה ולפזר מן השומשום, להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ולאפות כ-25 דקות או עד הזהבת הבצק.
בתאבון