נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 21/07/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את הפרגיות לטיגון  של כ-3 דקות ולהוסיף את הטחולים להמשך טיגון נוסף של 3 דקות ואח"כ להוסיף את הכבדים, להמשיך לטגן עוד כ-2 דקות לתבל לערבב ולכבות את האש, לצנן היטב את התערובת.

לרפד את התבניות האישיות בבצק העלים, לצקת מן התערובת לכל תבניות עד למילוי התבניות, לסגור את התבניות בעיגול הבצק ולחורר במרכזו חור לאדים, למרוח בביצה ולפזר מן השומשום, להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ולאפות כ-25 דקות או עד הזהבת הבצק.

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe752.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון