בסיר רחב גדול מחממים את השמן בסיר מוספים את הבצל חתוך גס נותנים לבצל להיות שקוף מעט ומוסיפים את העוף בסדר כרעיים במרכז הסיר שוקיים מסביב להם ..נותנים להיות מטוגנים עד חצי דקה מכל צד . מוסיפים את עלי הדפנה תבלנים סויה והיין משאירים את היין בלהבה גבוהה שכל האלכוהל ינדף מהבישול לאחר דקה וחצי יש להוסיף את המים הרותחים שאר התבלנים עוברים לאש נמוכה ומכסים מידיי פעם אפשר להפוך את העוף לתת לעוף להתבשל על אש קטנה מכוסה במכה עד 40 דקות . העוף יוצא מושחם ובעל מתיקות וחריפות מסויימת מתאים לאורז לבן עם תוספת של ירקות בצד בתאבון !!