נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 20/07/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לערבב את הקמח הסוכר המלח והשמרים להוסיף את המים ולבחוש עד שאין גושים . לכסות  ולהניח לתפיחה כשעתיים וחצי , לאחר מכן לצקת כפית של תערובת אל תוך שמן עמוק רותח ולטגן היטב . ולהעביר לכלי הגשה . לרוטב : לערבב את כל החומרים ולבשל עד שהסוכר והדבש מתמזגים , לצנן ולהכניס את הבצקיות לתוך הרוטב . להוציא לכלי הגשה ולהגיש


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe749.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון