דבר ראשון, מבשלים את תפוחי האדמה עם קליפתם במיקרוגל למשך 10-15 דק’
( אפשר גם לבשל בסיר עד שהתפוחי אדמה מתרככים). מוציאים מהמיקרוגל ומקלפים את הקליפה. אחרי שכל תפוחי האדמה מקולפים בעזרת כפית או כף מרוקנים את התפוחי אדמה אבל לא לגמרי,עד שנוצרים שקעים גדולים בתפוחי אדמה.מצננים.
במחבת בינונית מחממים את השמן על אש בינונית ומוסיפים את הבטטות, מערבבים עד שצבען של כל החתיכות נעשה כהה במקצת,מוספים את הבצל ומטגנים עד שהבצל נהיה שקוף,מוסיפים את השום מטגנים למשך כמה דק’ עד שהשום מתחיל להכהות. מוסיפים מעט יין ומערבבים. מוסיפים את השמנת ואת שאר כמות היין ומערבבים. מוספים את אגוז המוסקט האורגנו המלח והפלפל ומערבבים מוספים את הבזיליקום(ריחן) מערבבים ומורידים מהאש.
שמים את תפוחי האדמה בתבנית אפייה כל שהיא. מוזגנים מרוטב השמנת לתוך השקעים שבתפוחי האדמה ומוסיפים מעל גבינת פרמזן. מכניסים לתנור למשך כ 20-25 דק’.