נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 16/07/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מערבבים היטב את כל חומרי המרינדה. מעסים היטב את העוף מבפנים ומבחוץ עם חומרי המרינדה, ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה. מעל העוף מפזרים את טבעות הבצל, מכסים בנייר כסף, ואופים שעה בחום בינוני של 175 מעלות. מסירים את הנייר וממשיכים לצלות עוד כ-15 דקות מכל צד עד להשחמה


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe731.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון