נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 15/07/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לטגן בשמן את הבצל עד שהוא שחום היטב אך לא שרוף ולהעביר לכלי לצינון . לאותו שמן להכניס את הקישואים ולטגן לדרגת שחום מאוד אך לא שרוף .להעביר לכלי נפרד לצינון , לכבות את האש ולצנן את השמן .להספיג את פרוסות הלחם בשמן ולהעביר את הקישואים הבצל והלחם דרך מכונת טחינה. לתבל, לערבב ולהגיש . נשמר במקרר עשרה ימים לפחות .


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe728.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון