נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 14/07/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להשרות לשעתיים את נתחי הדג במרינדה . לחמם 1/3 כוס שמן קנולה במחבת גדולה או ווק .להכניס את הנתחי הדג ולטגן מכל הצדדים כחמש דקות בערך , להעביר את הנתחים לכלי נפרד ולהכניס את האפונה להקפצה של 3 דקות . להוסיף את הדג ואת רוטב המרינדה ולהקפיץ תוך כדי ערבוב כ - 3 דק' נוספות . להגיש על מצע אורז לבן .


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe726.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון