נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 10/07/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לשמן בעזרת מברשת את התבנית בשמן קלות ,לסדר פרוסות תפו'א בכל התבנית ,מעל לסדר שכבת חצילים מטוגנים ,מעל חצי מכמות הבשר הטחון, להכניס למחבת מעט שמן ואת כל מצרכי הרוטב (העבגניות,הפלפל,בצל, שום ורסק עגבניות) לבשל כרבע שעה ולהוסיף שתי כוסות מים לערבב ולטבל  בתבלינים, לערבב ולכבות את האש, להוסיף את הפטרוזיליה ולערבב שנית, לצקת מן הרוטב בנדיבות לחזור על הפעולה שנית. ולצקת שוב מן הרוטב לסיים בשכבת חצילים ולצקת מן הרוטב שוב לאפות בתנור שחומם מראש על 180 מעלות כשעה  וחצי למי שלא מקפידים בכשרות ניתן להוסיף גבינת קשקבל או פרמיזן מגורד מעל לעוד כחמש דקות


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe718.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון