נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 10/07/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


  • בצלחת הגשה מכינים מראש תלולית יפה של חומוס.
  • במחבת עם מעט שומן כבש מטגנים את פירורי הבשר ומתבלים בתערו- בת התיבול. זהירות! לא לייבש את הבשר.
  • עורמים את הבשר החס על החומוס, מפזרים צנוברים ומתענגים מיד

  •  
    אודות המחבר

    חוגי בית לבשלניות מתחילות  

    המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
    http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe714.aspx
    בחזרה למתכון המקורי

    הדפס את המתכון