נכתב על ידי:
שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך:
10/07/2010
בחזרה למתכון
הדפס את ה
מ
תכון
בצלחת הגשה מכינים מראש תלולית יפה של חומוס.
במחבת עם מעט שומן כבש מטגנים את פירורי הבשר ומתבלים בתערו- בת התיבול. זהירות! לא לייבש את הבשר.
עורמים את הבשר החס על החומוס, מפזרים צנוברים ומתענגים מיד
אודות המחבר
חוגי בית לבשלניות מתחילות
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe714.aspx
בחזרה למתכון המקורי
הדפס את ה
מ
תכון