נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 10/07/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מחממים 2 כפות שמן בווק ומקפיצים את הבשר 3-2 דקות. מוציאים לצלחת.

מוסיפים חמאה ומטגנים שום תוך ערבוב. מוסיפים חרדל, סויה וסילאן ומביאים לרתיחה.

מוסיפים  רצועות חזה ומקפיצים דקה. מוסיפים שעועית ומקפיצים 2 דקות. מוסיפים שומשום וזעתר, מערבבים ומגישים מיד


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe712.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון