נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 10/07/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מערבבים את כל מרכיבי הרוטב , מסדרים צלחת חומוס , מפזרים מעט כמון ופפריקה מתוקה , יוצקים מן הרוטב כ - 3 כפות לכל צלחת ומעל שמן זית . מסיימים בפטרוזיליה קצוצה דק דק


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe708.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון