נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 08/07/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מערבבים את כל המצרכים היטב וצרים קציצות המבורגר . בשלב הזה ישנה אפשרות להקפיא או לצלות לדרגת מדיום .

בונוס - רוטב אלף האיים :

6 כפות מיונז 

6 כפות קטשופ

1 מלפפון חמוץ מרוסק בבלנד

2 כפות מי מלפפון חמוץ

2 כפות חומץ בלסמי

לערבב היטב את כל המצרכים ולהגיש לצד ההמבורגר 


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe704.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון