נכתב על ידי: Efrat
תאריך: 12/02/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


חותכים את הדג לצורה הרצויה ומניחים בכלי האחסון רצוי מזכוכית עם מכסה לחץ.קוצצים את עשבי התיבול  ומניחים את כל החומרים מעל הדג בצנצנת, מעל שופכים את הלימון החומץ ושמן הזית מעבירים למקרר למשך יומיים ושופכים את מירב הנוזלים שאינם שמן.מוסיפים לכיסוי שמן שית ושומרים במקרר לאכילה.


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe7.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון