מתכון מעולה ופשוט, מחוסל כל פעם!
מצרכים:
2 ביצים
גביע שמנת 10%
גביע קוטג’ 5%
חצי גביע סקי 5%
שן שום
עמק מגוררת
פרמז’ן אמיתי (גוש) מגורר
הכנה:
מבשלים פסטה: מומלץ פנה, קונכיות.כשהיא מוכנה ומסננים זורקים למסננת בעוד הפסטה רותכת חתיכה קטנה של חמאה עירונית בטעם שום/פסטו ומוסיפים קצת מלח.
את שאר המצרכים שמים בקערה ומערבבים היטב.
מוסיפים את הפסטה לתערובת, מערבבים ויוצקים לפיירקס/תבנית כסף.
משטחים מלמעלה. מפזרים עוד פרמז’ן להקרמה, מגרדים אגוז מוסקט (מגרדים!!), קצת פלפל!
מכניסים לתנור, 180 מעלות כעשרים-דקות-חצי שעה עד השחמה.
בתיאבון!