נכתב על ידי: lir
תאריך: 03/07/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון



מתכון מעולה ופשוט, מחוסל כל פעם!
מצרכים:
2 ביצים
גביע שמנת 10%
גביע קוטג’ 5%
חצי גביע סקי 5%
שן שום
עמק מגוררת
פרמז’ן אמיתי (גוש) מגורר

הכנה:
מבשלים פסטה: מומלץ פנה, קונכיות.כשהיא מוכנה ומסננים זורקים למסננת בעוד הפסטה רותכת חתיכה קטנה של חמאה עירונית בטעם שום/פסטו ומוסיפים קצת מלח.

את שאר המצרכים שמים בקערה ומערבבים היטב.
מוסיפים את הפסטה לתערובת, מערבבים ויוצקים לפיירקס/תבנית כסף.

משטחים מלמעלה. מפזרים עוד פרמז’ן להקרמה, מגרדים אגוז מוסקט (מגרדים!!), קצת פלפל!

מכניסים לתנור, 180 מעלות כעשרים-דקות-חצי שעה עד השחמה.
בתיאבון!


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe699.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון