נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 03/07/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להכניס את הבשר למרינדה למשך כשעתיים במחבת גדולה לטגן את הדלעת בשמן זית עד מוכנות ולהוסיף את הבשר להקפצה קלה ולהוסיף את הענבים לטיגון של שתי דקות בסיר קטן לבשל את הרוטב עד ציצמום בשני שליש לסדר צלחת עם אורז לבן או קוסקוס מעל לצקת מן הבשר הדלעת והענבים ושלוש כפות מן הרוטב

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe697.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון