מחממים במחבת את השמן ומטגנים בצל ושום עד להזהבה
מוסיפים את הסוכר החום והבשר ומטגנים עד שהבשר ישחים ה י ט ב מכל הצדדים.
מוסיפים את יתר מרכיבי התיבול ומערבבים
מוסיפים 1 כוס מים ולא יותר ומכסים את הסיר
מבשלים כשעתיים על להבה קטנה מ א ד עד שהבשר רך מאד.
מדי פעם לבחוש את הבשר.
מרתיחים ב ד י ו ק 3 כוסות מים
מוסיפים לסיר את השעועית והאורז
ויוצקים את המים הרותחים
מערבבים וטועמים ומשפרים טעם
מבשלים כ-40 דקות על להבה קטנה בסיר מ כ ו ס ה
כל 2-3 דקות לבחוש את כ ל התכולה כי לאורז יש נטייה להדבק לקרקעית הסיר.
אחרי 40 דקות האורז סופג את כל הנוזלים ונהיה רך וטעים. לבדוק שהאורז רך.