נכתב על ידי:
yaffapr
תאריך:
20/06/2010
בחזרה למתכון
הדפס את ה
מ
תכון
מברישים כל עלה פילו עם מעט חמאה מומסת ומקפלים כל עלה לשניים, חוזרים על פעולת ההברשה על העלה המקופל ומקפלים לשניים שוב (כך שנוצר לנו רבע עלה מקופל לשכבות)
מערבבים היטב בקערה את הלבנה, הטימין, הזעתר ושמן הזית עד קבלת תערובת אחידה, מתבלים במלח ופלפל.
מניחים בחלקו התחתון של כל ריבוע פילו ובמרכזו כף וחצי מתערובת הלבנה עיזים, מגלגלים את העלה על התערובת לצורת גליל, צובטים את קצוות הגליל ומסובבים קלות כך שתתקבל צורת סוכרייה.
מניחים את "סוכריות" הפילו על תבנית עם נייר אפייה, מברישים במעט חמאה מומסת ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של כ – 180 מעלות, למשך כ – 7 דק' או עד הזהבה יפה של "הסוכריות".
מערבבים היטב בקערה את כל מצרכי הסלסה עד לקבלת תערובת אחידה.
מגישים את "הסוכריות" כשהן חמות לצד סלסת העגבניות.
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe686.aspx
בחזרה למתכון המקורי
הדפס את ה
מ
תכון