נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 12/06/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


1. שוטפים את הדג וחותכים למנות.

שמים בכערה ...להוצאת הטעם המלוח... מיץ לימון, בוזקים מעט מלח ומשאירים כשעה.

2. בקערה קטנה מערבבים היטב את הפלפל האדום, השמן והכורכום. מרק העוף והכמון וחצי חבילה כוסברה טובלים את נתחי הדג בתערובת.

3. בתחתית סיר רחב שמים את שיני השום השלמות ואת הפלפלים,........אפשרי להוסיף את החומוס לאחר שבושל או הפול  ומסדרים עליהם בנוחות את נתחי הדג.

4. מפזרים על נתחי הדג  הכוסברה הקצוצה , ומוסיפים את המים.

5. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים, מכוסה, כשעה.

6. מסירים את המכסה ומבשלים 30 דקות נוספות.


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe678.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון