1. שוטפים את הדג וחותכים למנות.
שמים בכערה ...להוצאת הטעם המלוח... מיץ לימון, בוזקים מעט מלח ומשאירים כשעה.
2. בקערה קטנה מערבבים היטב את הפלפל האדום, השמן והכורכום. מרק העוף והכמון וחצי חבילה כוסברה טובלים את נתחי הדג בתערובת.
3. בתחתית סיר רחב שמים את שיני השום השלמות ואת הפלפלים,........אפשרי להוסיף את החומוס לאחר שבושל או הפול ומסדרים עליהם בנוחות את נתחי הדג.
4. מפזרים על נתחי הדג הכוסברה הקצוצה , ומוסיפים את המים.
5. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים, מכוסה, כשעה.
6. מסירים את המכסה ומבשלים 30 דקות נוספות.