נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 12/06/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


1. מחממים את השמן בסיר
2. מכניסים את האורז  לתוך הסיר עם השמן החם ומערבבים
3. מוסיפים לסיר 3 כוסות של מים רותחים ( כוס וחצי מים לכוס אורז)
4. מוסיפים את המלח ומערבבים
5. מכניסים את התוספות אים בא לכם אים לא אז אורז לבן קלאסי

מנמיכים את האש,  הכי נמוכה מכסים את הסיר  היטב היטב המלצה....... לשים נייר אלומיניום ..ומשאירים לבישול איטי למשך 10-12 דקות. אין צורך לערבב את האורז תוך כדי הבישול.
7. ממתינים  כחצי שעה לערך  ומפוררים את האורז עם מזלג פשוט.


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe676.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון