נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 05/06/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מבשלים כוס אורז מתובל באגוז מוסקט מעט מלח ומעט אבקת מרק.
בקערה שמים:מעט שזיפים יבשים,משמש יבש,חצאי אננס משומר צימוקים וצנוברים קלויים.(הכמויות כמובן לפי הטעם )
מערבבים את האורז היטב עם שאר הפירות היבשים.
ממלאים את העוף בתערובת .
מכינים רוטב לציפוי עוף:
2 כפות פפריקה
מעט מלח
2 כפות דבש
מעט רוטב סויה
2בצלים בינוניים פרוסים לעיגולים עבים.
מצפים ומעסים היטב את העוף
מניחים בשקית קוקי לאפיה ומכניסים לתנור


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe670.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון