נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 05/06/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


1. מערבבים בכלי עמוק את מצרכי המשרה: קוקה קולה, מיץ וגרירת התפוז, רוזמרין, ג’ינג’ר, פלפל שחור, מלח ושום. מוסיפים את הבשר. מכסים ומשהים במקרר 12-24 שעות.
יש להפוך את הבשר במשרה פעם אחת במשך זמן ההשריה.

2. מעבירים את הבשר והמשרה לסיר עמוק (מוסיפים חומץ, אם הרוטב מתוק מדי). מרתיחים, מערבבים, מכסים את הסיר ומבשלים שעה - שעה וחצי, או עד שהבשר התרכך.

3. הופכים את הבשר אם הוא לא טבול כולו ברוטב. משאירים את הבשר ברוטב לצינון לפחות 15 דקות. מוציאים את הבשר ושומרים חם.

4. מערבבים 2 כוסות מרק צח עם עמילן התירס המדולל במעט מים, שמנת צמחית, מלח ופלפל, מחממים עד לסף הרתיחה.

5. פורסים את הבשר לפרוסות ומסדרים על צלחת הגשה


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe667.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון