נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 05/06/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לטגן להזהבה את 1 בצל לבן , להוסיף את הבצל הירוק חתוך גס
להוסיף את האפונה , פלפל שחור מלח מעט, כורכום ואבקת מרק עוף
 

הכנת הארטישוק
לבשר הטחון מוסיפה בצל קצוץ דק ופטרוזליה קצוצה מלח פלפל וכמון מעט ביצה ופררי לחם
ממלא את הארטישוק עם כיפה בולטת מעט  לטבול בביצה  וקמח  לטגן ולהוסיף לסיר האפונה

לבשל בסיר שטוח ורחב דואגים שלא יהיו הרבה נוזלים


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe665.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון