נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 05/06/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


1. שמים את גרגרי החומוס במעבד מזון עם להב פלדה ומרסקים עד שמתקבלת תערובת שחלקה קמח וחלקה פירורים בגודל ראש גפרור

2. קולפים את הבצלים, מגררים על פומפייה גסה וסוחטים. מעבירים לקערה גדולה ומוסיפים את השמן, החומוס ובשר העוף הטחון. מתבלים במלח, פלפל שחור, הל וכורכום.
3. יוצקים את המרק לסיר. קולפים את הירקות השורש. את הסלרי חותכים לשמיניות, את הגזרים לחצאים ואת שורש הפטרוזיליה לרבעים. מוסיפים לסיר ומביאים לרתיחה.
4. בידיים רטובות צרים כשמונה עד עשרה כדורים גדולים מתערובת העוף והחומוס. הכדורים צריכים להיות בערך בגודל כדור טניס. מכניסים למרק הרותח בעדינות, מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים עשרים דקות.
5. מגישים לכל סועד כופתאה אחת בצלחת עמוקה עם מעט מהמרק  ועם ירקות שורש. אם רוצים אפשר להוסיף כף או שתיים של אורז לבן מבושל


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe664.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון