משרים מצות מפוררות במים רותחים למשך מספר דקות ומסננים עד ליבוש מוחלט.
מוסיפים אל תערובת המצות המיובשות את הביצים והתבלינים.
משמנים בעזרת ספרי שמן את התבנית המרובעת חסינת האש ומרפדים אותה בתערובת המצות .
את הכנפיים חוצים לשניים בנוקודת החיבור .
בקערה נפרדת מערבבים את הדבש המיים השום השמן והפפריקה .
על מצע המצות מניחים את הכנפיים ויוצקים עליהם את הרוטב שהכנו.
מכניסים לתנור, לתנור שחומם מראש במשך כשעה ורבע עד לקבלת כנפיים שחומות ויפות.
חג שמח ובתאבון, שולה