נכתב על ידי: עולם השקשוקה
תאריך: 08/05/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


 

מחממים מחבת וזורקים לתוכו את הבצל והחמאה.

שהבצל נהיה שקוף מוסיפים את השום והפטריות מערבבים היטב עד שהפטריות מגירות את כל הנוזלים החוצה.

מוסיפים את השמנת ואת התבלינים ומערבבים היטב.

מוסיפים את הביצים במרווחים ומפזרים מעל הכל את הפרמז'ן.

ממשיכים בבישול עם מכסה סגור כ 10 דקות עד שהביצים מתקשות.

בתאבון.


 
אודות המחבר

שלום שמי עומרי ואני בשלן !!
זה האתר שפתחתי למאכל האהוב עלי !!!

שקשוקה

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe642.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון