נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 01/05/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


אם משתמשים בבשר בקר יש לבשל את הבשר כשעתיים ללא הירקות ורק לאחר מכן להוסיף את הירקות ולבשל עוד כשעה ולהוסיף את התבלינים אם מבשלים אם בשר עגל כבש או חזיר אז מבשלים יחד מהתחלה

כאשר מכינים את המרק עם הקציצות מכניסים את הקציצות רק ברבע שעה האחרונה

כמו כן את הבשרים יש להרתיח למשך שלוש דקות לפני הבישול לסנן ולשטוף ואז לבשל


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe632.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון