נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 01/05/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


את תערובת הירקות לחלק לשניים חצי לארוז בשקית ולהקפיא למרק הבא וחצי להכניס לסיר של 7-8 ליטר לכסות במים ולבשל עד שתפו'א מתרכך לתבל את המרק ולבשל עוד כ-5 דקות לטעום ותקן תיבול המרק צריך להיות חמצמץ

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe631.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון