נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 29/04/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להביא לרתיחה את הבשר לבשל כ-3 דקות לסנן את הבשר ולשטוף אותו ולהניח בצד באותו סיר לצקת את השמן ולטגן את הבצל עד הזהבה להחזיר את הבשר לסיר ולטגן עד השחמתו קלות לכסות את הבשר במים ולבשל כשעתיים וחצי להוסיף את תפו'א ולבשל עד שמתרככים להוסיף את התבלינים ולערבב. במחבת קטנה ויבשה להכניס את הקמח ולערבב על האש עד שהקמח משנה את צבעו לחום בהיר לצקת  מהרוטב של הבישול לקמח כל פעם קצת ולפתוח את הקמח לתערובת חלקה להוסיף את התערובת לסיר לערבב ולהוסיף את השמיר לערבב שוב ולכבות את האש

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe630.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון