להביא לרתיחה את הבשר לבשל כ-3 דקות לסנן את הבשר ולשטוף אותו ולהניח בצד באותו סיר לצקת את השמן ולטגן את הבצל עד הזהבה להחזיר את הבשר לסיר ולטגן עד השחמתו קלות לכסות את הבשר במים ולבשל כשעתיים וחצי להוסיף את תפו'א ולבשל עד שמתרככים להוסיף את התבלינים ולערבב. במחבת קטנה ויבשה להכניס את הקמח ולערבב על האש עד שהקמח משנה את צבעו לחום בהיר לצקת מהרוטב של הבישול לקמח כל פעם קצת ולפתוח את הקמח לתערובת חלקה להוסיף את התערובת לסיר לערבב ולהוסיף את השמיר לערבב שוב ולכבות את האש
בתאבון