נכתב על ידי: yaffapr
תאריך: 25/04/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


אופן הכנת הסירופ:

מחממים את כל החומרים תוך בחישה תמידית עד שהסוכר נמס.

לקישוט:

כפית יוגורט טרה לכל פרוסה

אופן הכנת העוגה:

  1. מערבבים בקערה את הביצים, יוגורט, טוב טעם, אבקת סוכר וגרדת התפוז.
  2. מוסיפים לקערה את החמאה והקורנפלור, מערבבים היטב.
  3. מוסיפים בהדרגה את הקמח ומערבבים עד קבלת מסה (קצת נוזלית) אחידה.
  4. משמנים תבניות אנגליות במעט חמאה מומסת.
  5. יוצקים את המסה לתבניות (שליש גובה עד חצי גובה) ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של כ- 180 מעלות למשך כ- 50 דקות (לבדוק עם קיסם שהעוגה מוכנה)
  6. מוציאים את העוגות מהתנור ויוצקים עליהן את הסירופ ומצננים.
  7. פורסים ומגישים בליווי כפית יוגורט לכל פרוסה (על הפרוסה).

המלצת השף:

  • להוסיף לעוגה שקדים טחונים (במקום חלק מהקמח)
  • להגיש את הפרוסות עם היוגורט בליווי פילטים של תפוזים ו/או אגוזים קלויים
  • להגיש בליווי כוס לרוויה

 

בתיאבון

ברק חורש

שף חברת טרה


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe621.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון