נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 23/04/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לטגן את הקישואים עד השחמה ולהעביר למסננת למשך לילה למחרת להוציא מהמקרר את הקישואים במחבת להכניס את כל המצרכים מלבד הבצל הירוק ולהביא לרתיחה לבשל כמה דקות עד שהרוטב מצטמצם מעט להוסיף את הקישואים והשומשום לערבב ולכבות את האש ולהוסיף את הבצל הירוק לערבב קלות ניתן לשמור במקרר כ-10 ימים אגב את הסלט אוכלים קר

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe614.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון