נכתב על ידי: עולם השקשוקה
תאריך: 18/04/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


חשוב לזכור שיש ערך רב לסדר המצרכים בסנדוויץ.

פותחים את הלחם שבחרנו במרכז ומכניסים ל 5 דקות לתנור חם, ככה הלבן של הלחם לא יספוג יותר מידי נוזלים והלחם ישאר קריספי וטעים.

מורחים על החלק התחתון את הסלטים בסדר הבא :

חומוס.

סלט טורקי.

כרוב אדום.

מסדרים כ - 3 פרוסות פסטרמה.

על הפסטרמה מסדרים את המלפפון חמוץ ונותנים שפריץ של חרדל.

מסדרים מעל עוד 3 פרוסות.

סוגרים ונהנים מסנדוויץ מפנק

בתאבון.


 
אודות המחבר

שלום שמי עומרי ואני בשלן !!
זה האתר שפתחתי למאכל האהוב עלי !!!

שקשוקה

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe604.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון