זמן הכנה לפני בישול 5 דקות, זמן טיגון או
צלייה בהתאם למידת ההכנה הרצויה.
1. מערבבים את כל רכיבי המרינדה לתערובת אחידה.
2. טובלים את הסטייקים במרינדה משני הצדדים
ומשרים למשך שעה אחת לפחות.
3. לטיגון : מוזגים כ 2 כפות שמן למחבת חם
(רצוי במחבת עם תחתית עבה) ומטגנים למידת
ההכנה הרצויה בהתאם לטבלת הטיגון.
4. לצלייה על האש : מניחים את הסטייק על גבי
הרשת וצולים עד לדרגת ההכנה הרצויה. במהלך
הצלייה הופכים את הסטייק מצד לצד מס' פעמים.
חשוב לשמור על מידת חום בינונית נמוכה.
5. בוזקים מעט מלח גס מעל הסטייק מייד בתום
הצלייה/הטיגון.