נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 13/04/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להכניס למעבד מזון את כל המצרכים להפעיל למשך דקה למרוח על לחם טוב ולהנות, את מה שנשאר לארוז בצנצנת ולהכניס למקרר נשמר כשבוע לפחות


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe591.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון