נכתב על ידי:
עולם השקשוקה
תאריך:
10/04/2010
בחזרה למתכון
הדפס את ה
מ
תכון
שופכים את השמן למחבת ומתחילים לטגן קלות את הבצל.
מוסיפים את הפטריות השום והפלפל וממשיכים בטיגון עד שהפטריות מוציאות את כל הנוזלים והפלפל מתרכך קלות.
מוסיפים את העגבניות והסוכר ומערבבים היטב.
מכסים במכסה ומבשלים כ 20 דקות עד שהעגבניות מתרככות.
מוסיפים רסק עגבניות, מלח ופלפל ומערבבים היטב.
עם השקשוקה סמיכה מידי מוסיפים כשליש כוס מים עם דלילה עוברים לשלב הבא.
שוברים את שני הביצים מעל כל הרוטב מנמיכים את האש וסוגרים במכסה.
כ 7 - 10 דקות לביצים רכות ו 10 - 12 דקות לביצים קשות.
פותחים ומגישים עם המון לחם טרי, טחינה.
בתאבון.
אודות המחבר
שלום שמי עומרי ואני בשלן !!
זה האתר שפתחתי למאכל האהוב עלי !!!
שקשוקה
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe587.aspx
בחזרה למתכון המקורי
הדפס את ה
מ
תכון